Τρόποι πληρωμής

Η Hugmaison αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας και στα πλαίσια  της άμεσης και ασφαλούς εξυπηρέτησής σας εφαρμόζει κανονισμούς ποιοτικού ελέγχου καθως και πρωτόκολλα ασφαλείας για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer)-128bit στο στάδιο πληρωμής και παρέχει τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου τιμολόγησης προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης). Στο πλαίσιο αυτο σας διασφαλίζει τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή με την παράδοση

Με παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας στο χώρο σας 

Για τους πελάτες της εταιρειας μας που δεν διαθέτουν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα παρέχεται η δυνατότητα να κανουν τη παραγγελία που επιθυμούν και αφου καταθέσουν προκαταβόλη να εξοφλήσουν το υπόλοιπο της παραγγελίας τους σε μετρητά με την παραλαβή.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις για παραστατικά αξίας άνω των 500€ ανά παραγγελία προς ιδιώτες με απόδειξη λιανικής και για παραστατικά αξίας άνω των 500€ ανά παραγγελία προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις με τιμολόγιο πώλησης δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

 

Σχετική Νομοθεσία

Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2 για παραστατικά αξίας άνω των 500€ ανά παραγγελία προς ιδιώτες με απόδειξη λιανικής και για παραστατικά αξίας άνω των 500€ ανά παραγγελία προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις με τιμολόγιο πώλησης δεν επιτρέπεται εξόφληση με μετρητά.

Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων θα πρέπει να εξοφλούνται με τους παρακάτω τρόπους.